regnskapsfører nett

Regnskapsføring på nett

Vi tilbyr komplette løsninger for regnskap og administrasjon i nettskyen. Vi tilpasser løsningen til ditt behov og du kan om du ønsker gjøre alt selv med tilrettelegging fra oss. Eller bruke oss som din regnskapsfører. Med Weboffice som partner får du en ekte digital arbeidsplass uten å investere i dyr infrastruktur. Du kan redusere dine kostnader til regnskap og administrasjon med over 50% ved bruk av effektive løsninger for samhandling og selvbetjening for ansatte.
Vi bruker effektive digitale og nettbaserte løsninger for regnskap og administrasjon basert på velprøvde ERP systemer som Tripletex. Vi kan derfor tilpasse løsningen til ditt behov enten du er en emannsbedrift eller en større bedrift. Dette gir unike muligheter for samhandling og informasjonsdeling internt og mot oss som regnskapsfører.  Du får en ekte digital arbeidsplass med selvbetjente og effektive løsninger til en lav og forutsigbar pris.

Fordeler med digitale og nettbaserte løsninger

Digitale og nettbaserte økonomisystemer fungerer som tradisjonelle systemer, men leveres via nettet.
Dette innebærer mange fordeler for deg som bruker:
Tilgjengelighet: Du og dine ansatte har tilgang til den informasjon de trenger på nettleser eller mobil fra hvor som helst og når som helst.
Kort implementeringstid : Du behøvert ingen lokal installasjon eller konfigurasjon på din datamaskin. Teknikken finnes allerede på plass i nettskyen.
Lavere kostnader: Du betaler bare for det du bruker.  Du slipper dyre investeringer i hardware og software.
Bedre sikkerhet: Leverandøren står for sikkerhet, lagring, backup, vedlikehold og utvikling.
Økt effektivitet Du jobber altid i siste versjon. Oppgraderinger gjøres automatisk. Dette frigjør ressurser, slik at du kan ha fokus på kjernevirksomheten.

Automatiser og  slipp bokføringskostnader

Med Weboffice kan du automatisere bokføringen av fakturaer og innbetalinger og eliminere kostnader.
Med bruk av KID nummer blir innbetalingene automatisk bokført i regnskapssystemet. Med vårt regnskapssystem Tripletex vil du dermed ha løpende kontroll med innbetalinger og likviditet til en lavere kostnad enn tradisjonelle løsninger der du må levere inn bilag og vente til regnskapet er oppdatert.
Ved å la kundene og banken gjøre bokføringen for deg sparer du kostnader samtidig som du har kompetansen til Weboffice i ryggen. Du får også bedre likviditet ved at du alltid er oppdatert og kan sende purringer med et tastetrykk.
Vårt motto er forenkling og effektivisering. Forenkling betyr ikke å gi avkall på kvalitet og sikkerhet, men ved å jobbe smartere med nettbasert, automatiserte løsninger kan du bruke mer ressurser på kjernevirksomheten. Vi kan være din partner for å oppnå dine mål.

Kontakt oss i dag.