Spørsmål og svar

Weboffice.no er en alt-i-ett markedsplass som kopler gründere og bedrifter med konsulenter og frilansere. Konsulenter og frilansere få markedsført sine tjenester, motta oppdrag, fakturere og føre regnskap. Kundene kan vokse med digitaliserte, kostnadseffektive tjenester .
Weboffice gjør det enkelt og effektivt for bedrifter og gründere å finne rett kompetanse. Du kan vokse i det tempo du ønsker med digitaliserte . tjenester til riktig pris.
Vi kan hjelpe deg med registrering av eget, firma, gratis fakturering i Conta regnskapsprogram tilpasset ditt behov. Du kan få den hjelp og støtte du trenger til å føre regnskapet, Vi har de verktøy du trenger for å lykkes.
Det er gratis å bli med. Det er heller ingen avgift for å tilby dine tjenester på weboffice.no. Du kan også fakturerere gratis med Conta faktura. I tillegg har vi prisgunstige løsninger enten du vil føre regnskapet selv med litt hjelp eller overlate det til regnskapsfører.
Ja. Med en påloggingskonto kan du chatte og samarbeide enkelt med din oppdragsgiver online. Dette forenkler også administrasjonen og øker sikkerheten. Våre tjenester er koplet opp mot din konto. Det er gratis å registrere seg.